Dag 14

Los Angeles

Ons hotel in Santa Barbara heeft ons een updgrade gegeven ivm onze huwelijksreis, we kregen een grotere kamer met Kingsize bed :)

Vandaag gaan we naar LA de stad van de films.
Vooraf was iedereen een beetje terughoudend over LA en waren de verwachtingen eigenlijk niet zo hoog.

Net voor LA rijden we langs de kust door Malibu (ook bekend van de serie Two and a half Men) echt gaaf al die huizen langs de kust, er staan aardig wat mooie huizen waar je wel zou willen wonen qua grote en uitzicht.

Eenmaal aangekomen in LA zijn we eerst langs Santa Monica gereden en zijn we langs de pier geweest waar ook Route 66 eindigt. Onderweg naar de parkeerplaats zijn we nog even over Broadway gelopen om vervolgens door te rijden naar Venice Beach.

Venice Beach is echt zoals in de films, het is een boulevard met allerlei activiteiten. We zijn maar niet gaan fitnessen met de jongens langs de boulevard :)
Het is wel een gezellige boulevard, iedereen is actief en ook veel leuke acts worden er gedaan.

Na Venice Beach verlaten te hebben gaan we naar de duurdere wijk van LA - Rodeo Drive / Beverly Hills.
Dat dit de duurdere wijk was viel wel gelijk op qua auto's en huizen.

Wel bijzonder dat in deze wijk onze auto (Kia Sorento) zeldzamer was dan een Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce en een Bentley :)
Maar wat een mooie auto's rijden daar, het is echt een wijk van gezien worden als je langs al die dure winkels loopt. leuk om gezien te hebben, maar toch maar door naar de 'normale mensen'

We gaan door naar Hollywood Boulevard, hier is de Walk of Fame met de bekende stoep met alle bekende sterren. Leuke en gezellige straat is dit.

In de avond hebben we heerlijk Italiaans gegeten bij een restaurant op de Citywalk van Universal Studio's.

Al met al vonden wij LA qua sfeer echt heel leuk en zouden we nog meer van LA willen zien, alleen zijn we hier maar een dagje omdat iedereen er eigenlijk niet zo enthousiast over was.
Maar niet getreurd we gaan nu lekker drie dagen naar San Diego toe.