Dag 19

Tucson - paard rijden

Het is echt genieten hier op de ranch, in de ochtend lopen we over de ranch naar de ontbijt gelegenheid, je hoort gewoon niets.

Ontbijt, lunch en avond eten is gezamenlijk en de paarden activiteiten ook, je leert zo ook weer wat mensen kennen en iedereen is heel aardig en geïnteresseerd.

Na het ontbijt gaan we mee met de slow ride, we worden op het paard gezet krijgen uitleg hoe het werkt en gaan gelijk mee door de dessert, dit was erg gaaf, zoals de ride heet geeft al aan het tempo was niet hoog, maar dat was wel fijn om een beetje gevoel te krijgen.

Voor de middag hebben we besloten een lesje te nemen, het viel best tegen hoe moeilijk het nog is om paard te rijden, en eigenlijk gaat het nog best hard als die eenmaal gaat versnellen.
Respect voor alle mensen die paard rijden.

De rest van de middag hebben het lekker rustig aan gedaan, is ook wel is lekker tussen al het reizen door.

Vanavond hebben we gezamenlijk gegeten en vanavond zaten we met mensen uit Zwitserland, was e gezellig.

Een wat oudere maar hele vriendelijke Amerikaanse vrouw, had er nog voor gezorgd dat ze ons nog even in het zonnetje gezet hebben aangezien het onze honeymoon is, was een leuk gebaar van haar.

We hebben ondertussen ongeveer 2500 mile gereden, morgen zullen er weer wat bijkomen, we gaan onderweg ongeveer 40 mile over een oude Indianen weg (Apache Trail) schijnt heel mooi te zijn, we zijn benieuwd hoe dit is en hoe wij onze stop in Sedona gaan ervaren.