Dag 1

Amsterdam-Zurich-San Francisco

Vrijdag 27 april.

Hallo allemaal!

Donderdagavond zijn we al vertrokken naar Schiphol om te overnachten in het Park Inn hotel. We vliegen vrijdagochtend om 7 uur en daarom vinden we het fijn om op donderdagavond in de buurt van Schiphol te slapen.

De vluchten zijn allemaal goed verlopen en ook de overstap in Zürich van 4 uren was zo voorbij. We hebben even wat koffie gedronken, rond gelopen en toen moesten we alweer naar de douane (Waar Jeroen wéér een extra controle kreeg;-)).

De vlucht van Zürich naar San Francisco duurde 11.30 u. We vlogen voor het eerst met Swiss en dit was allemaal erg positief!

Om 16.00 u. kwamen we aan op de airport van San Francisco en 17.15u. kwamen we door de douane. De rijen waren erg lang. Zelfs met het voordeel dat we iets sneller konden ivm het gebruik van ESTA voor de tweede keer.

Met de limo service van het COVA hotel naar ons hotel gebracht. Een mooi hotel maar in omliggende straten zijn erg veel daklozen. Als we naar Union Square lopen is het goed om eerst 2 blokken om te lopen (Via Geary St.) om zo weinig mogelijk aangesproken te worden. We wisten van de vele daklozen in San Francisco maar dit verbaast ons toch echt wel. Het zijn er veel meer dan we hadden gedacht.

Na het bezoeken van Union Square lopen we weer terug naar ons hotel, eten wat en gaan vervolgens snel slapen!

Morgen gaan we de stad in!

Jeroen en Marie