Dag 6

Long Beach - Carlsbad

Dag 6: 2 mei 2018. Long Beach/Carlsbad

In de ochtend zijn we vroeg van Long Beach naar La vertrokken. Het verkeer viel nog wel wat mee en dat was fijn omdat je toch helemaal de andere kant van de stad op moet. We konden niet alles zien maar hebben toch zoveel mogelijk geprobeerd te doen! We zijn begonnen in Venice Beach. Even wat foto's gemaakt en gelijk door naar Hollywood waar we naar het Hollywood Lake park zijn geweest om foto's van het Hollywood sign te maken. Erg goed gelukt en leuk om eens in het echt te zien. We hebben Beverly Hills bekeken door lekker vanuit de auto naar grote huizen te kijken en daarna zijn we naar de walk of Fame geweest. We hebben toen besloten om rond 2 uur naar Carlsbad te rijden. We zijn blij dat we zoveel hebben kunnen bekijken in zo'n korte tijd maar onze conclusie was wel dat een stad als San Francisco (maar ook New York en Miami) veel beter bij ons past.

Weer door de file LA uitrijden richting Carlsbad. We sliepen langs de kust in een Hilton hotel waar de mensen ontzettend aardig waren! Weer even naar een mall geweest en zelfs bij een high school gestopt om even te kijken naar een sportdag. We zijn beiden gek van American Football en dan is het altijd leuk om langs een veld te staan kijken. Voor ons typisch Amerikaans! Carlsbad stelt niet erg veel voor maar wij voelden ons er beiden erg thuis!

Morgen hebben we geen tijd om San Diego te bezoeken. Een lange rit langs Highway 8 staat ons te wachten richting Tucson, Arizona! We willen hier graag het Pima Air & Space museum bezoeken en moeten daarom vroeg van bed!