Dag 3

San Francisco - Santa Cruz

Dag 3: 29 april 2018/ San Francisco - Santa Cruz

Goedemorgen! In de ochtend hebben we gelijk de auto bij Hertz opgehaald. We zijn tevreden met deze auto omdat het een Nissan Rogue is. Prima om de komende twee weken mee rond te rijden!

We zijn over de Golden Gate Bridge gereden en zijn helemaal tot een lighthouse gereden. Tijdens deze rit is er constant mooi uitzicht op de Bridge en de stad. Ook de wandeling om bij de vuurtoren te komen was super! Erg koud was het nog wel. De zon schijnt maar er is ook veel bewolking. Na deze tocht zijn we via de twin peaks naar Santa Cruz gereden. Een vrij korte rit in vergelijking met de ritten die nog gereden gaan worden!

Santa Cruz is een leuk stadje met vooral een leuke boardwalk! We hebben hier wat spelletjes gedaan en gewoon wat rondgekeken. We sliepen in Hotel Solares. We weten niet hoe het normaal is maar het was een van de mindere hotels die we ooit samen bezocht hadden(!). We klagen verder niet omdat het weer beter is en we morgen in een prachtig resort zullen zitten! Daarnaast is de omgeving hier ook prachtig.

Tot zover!

Jeroen & Marie