Dag 4

Santa Cruz naar Pismo Beach

Dag 4: 30 april 2018. Santa Cruz/ Pismo Beach

Vandaag rijden we een heel stuk! Via de 17 mile drive en de Highway 1 komen we vanavond aan in Pismo Beach. We moeten wel een stuk omrijden en dat maakt deze dag een vrij lange dag in de auto.

De 17 mile drive en de Highway 1 waren geweldig. We hebben genoten van alle mooie uitzichtpunten en daardoor viel de rit ontzettend mee. Het liefst stop je overal tijdens deze route maar dit is helaas niet mogelijk! Jan Doets heeft goede info gegeven over de alternatieve route ivm herstel werkzaamheden aan de Highway 1. We moesten halverwege de Highway 1 een ontzettend stuk omhoog. Dit duurde lang maar gaf een prachtig uitzicht over de oceaan. De andere kant van de berg was minder spectaculair maar wisten we zelf spannend te maken door per ongeluk een legerbasis op te rijden. De bewakers keken raar op toen wij bij de poort vroegen of we om konden draaien! Gelukkig waren ze, zoals bijna altijd, ontzettend aardig en was het geen probleem om iets verderop weer om te draaien. In Pismo Beach kwamen we in het prachtige Cliffs resort waar het ook prachtig weer was. We hadden geluk want we kregen een prachtige upgrade! Onze hotelkamer was meer een hotelwoning en we konden hier even goed tot rust komen! Heel lekker gegeten in het restaurant naast het hotel en vervolgens even het centrum in geweest. Wij vinden de VS onder andere geweldig door de malls waar we graag rondlopen.

Morgen rijden we alweer naar LA! We zijn erg benieuwd naar deze stad. We hebben er veel over gehoord maar hebben er nog niet echt een beeld van!