Dag 10

Miami & Cruise

Zoals verwacht is het niet gelukt om updates te schrijven tijdens de cruise...

We zijn inmiddels terug in Nederland maar wat was de laatste week van de reis geweldig! Zondag hebben we nog in Miami rondgelopen, op het strand gelegen en ons verbaasd over de geweldige regenbuien die uit het niets kunnen komen. We hebben de hele vakantie niet mogen klagen over het weer dus we vonden het mooi om mee te maken.

Maandag zijn we met een Uber naar de haven van Miami gegaan om met de Enchantment of the Seas een cruise van vier nachten te doen op de bestemmingen: Nassau, Coco Cay en Key west.

We hebben echt genoten van de cruise en concluderen dat we graag nog eens een cruise doen. Het was super geregeld, de mensen waren ontzettend aardig, de activiteiten waren goed verzorgd en we hebben heerlijk gegeten!

Vooral Key West en het privé eiland van Royal Caribbean (Coco Cay) vonden we geweldig. Mocht je ooit een cruise doen met bestemming Coco Cay raadden we aan om met de Stingray's te gaan zwemmen. De gidsen waren erg aardig en hadden humor. In een afgezet terrein midden in het water kun je vervolgens met een stuk of 40 pijlstaartroggen zwemmen en ze voeren. Wat een ervaring!

De laatste week van de vakantie was geweldig en na het rijden in Florida en het lopen in New York is dit echt een goede afsluiting omdat je nergens om hoeft te denken behalve de tijden wanneer de boot vertrekt.

We hebben een top vakantie gehad, mede door de hulp van Jan Doets die alles ontzettend goed geregeld hebben.

Marie & Jeroen Bruinsma