Dag 7

Reisdag 7

27/07/2017

Onze eerste nacht in Florida! In New York was de airco al nodig maar hier is het toch echt een stuk warmer!
Om zes uur gingen we uit bed om te ontbijten om vervolgens met manatees te gaan zwemmen!

Samen met een Nederlands gezin en twee Amerikanen zijn we het water opgegaan met Duncan en Memphis die van alles vertelden over het gebied. In de zomer zijn er minder manatees en was het goed zoeken naar de zeekoeien. Toch ging dit vrij snel en hebben we er ongeveer drie gezien! Was erg leuk en bijzonder om te zien. Helaas was het water niet heel helder dus kon er zomaar een zeekoe onder je door zwemmen! Na ongeveer 30/40 minuten zijn we weer op de boot gegaan om naar de Three Sister Springs te gaan. We hadden nog nooit zulk helder blauw water gezien! Het was prachtig om hier te zwemmen en te kijken naar alle vissen en schildpadden in het water!

Na deze tocht hebben we nog even gezwommen in het zwembad en ons klaar gemaakt voor de volgende bestemming: Naples!

Na een bezoek aan de Walmart en de tank volgegooid is zijn we gaan rijden naar Naples! Als tussenstop gingen we naar Clearwater Beach! Het was een mooi strand maar misschien wel mooier was waren de dorpen waar we doorheen reden.. prachtige huizen en natuur!

De rit was ongeveer 400km maar redelijk op tijd kwamen we in Naples waar we zelfs de zonsondergang nog mee hebben gemaakt! Naples is voor hoever wij het hebben gezien een prachtige en schone stad met een ontzettend mooie winkelstraat. Deze stad maar ook Plantation On Crystal River zijn twee plekken waar we graag terug komen! De hotels waren beide erg goed (Inn On Fifth in Naples) en de mensen aardig!

Tot zover!

Marie & Jeroen