Dag 8

Reisdag 8

28/07/2017

Na een goede nacht in Naples zijn we van plan om naar Miami te rijden! We hebben zin in Miami maar mochten we hier ooit terug komen weten we zeker dat we Naples en Crystal River willen bezoeken!

We vertrekken vroeg omdat we voor Miami graag naar de Everglades willen om het holiday park te bezoeken van de cast van Animal Planet's; Gator Boys wat we beide erg leuk vinden!

De route is vrij simpel... rechtdoor! Dit is nogal saai maar met het dak open en een muziekje op is het geweldig genieten!

Het park is echt een aanrader! Helaas maar 1 alligator in het wild gezien maar de natuur was geweldig en de guide was ook erg enthousiast!

Na dit bezoek wouden we nog een stuk the keys oprijden... we zijn tot islamorada gereden maar konden niet zo goed een plek vinden waar we even naar het strand konden. We hadden ons niet goed voorbereid en misschien daarom kwamen we steeds uit bij een resort of een soort van community...

Omdat we later alsnog naar key west gaan met een cruise besloten we om naar Miami te rijden!
Miami is echt weer een hele andere stad dan de andere plekken die we hebben bezocht en ondanks dat het een prachtige stad is vinden we het wel wennen! We zijn zelf niet perse mensen die ontzettend graag tot laat in de nacht feesten en we zien dat deze stad daar wel perfect voor is. We gaan lekker winkelen en op het strand liggen maar we kunnen ons voorstellen dat de stad voor veel mensen nog veel mooier is.

We slapen in hotel Marseilles waar de mensen erg aardig zijn(zoals overal) toch komen we ook mensen tegen die kortaf zijn en niet enthousiasme uitstralen... van tevoren hadden we verwacht dit in New York eerder te zien maar daar vonden we juist iedereen heel enthousiast en aardig'

We zijn even het strand opgelopen, hebben even wat gegeten bij de mcdonalds en zijn vroeg gaan slapen!

Tot zover!

Marie & Jeroen