Dag 2

New York

Zaterdag hadden we onze eerste hele dag in New York. Om 8 uur waren we al op pad. Nadat we hadden ontbeten zijn we op de bus gestapt voor de Downtown tour. We kwamen langs soho, little Italy, China Town en The financial district.

Bij pier 11 zijn we op de boot gestapt waarmee we langs het vrijheidsbeeld, staten island, gouverneur island en een stukje de hutson river zijn gevaren. Toen weer terug op de bus naar The top of the Rock in Rockefeller center. Vanaf de 67e verdieping hadden we een prachtig uitzicht over New York.

Toen we beneden kwamen was er soort van een stortbui, dus namen we een taxi naar Macy's. Bij Macy's alleen gekeken niks gekocht, maar de eerste aankopen zijn gedaan bij Victoria's Secret.

Na een hapje te hebben gegeten zijn we weer in de bus gestapt voor de Night Tour. Op Times Square had de bus een klein probleempje waardoor we een kwartier hebben stilgestaan midden op de weg. Daarna in een andere bus gestapt en de verlichte skyline gezien. Toen was het half 12 en waren we klaar om naar bed te gaan.