Dag 9

2 augustus - Jon and the bus

Vroeg ontbeten want dat sloot al om 9 uur. Lekker door "Old Town San Diego" gebanjerd. Was een paar uur bewolkt maar daarna knalde de zon weer door de wolken. Vandaag hadden we a "chill" dag gepland dus geen activiteiten hoewel er in San Diego toch ook heel veel te zien is. Terug naar het hotel om lekker te zonnen toch nog maar ff een "Old town bus" trip gemaakt ( een soort cable car op wielen ). Hoewel 2 uur wat lang leek, was dit eigenlijk onwijs gaaf. Niet in de laatste plaats door de chauffeur / gids "Jon", wat een humor ! Ook heel leuk dat we voor het rijden een babbeltje met hem hadden en hij ook in Holland was geweest. Vervolgens ging hij achter in zijn eigen bus zitten om de laatste rij in de bus van 4 plaatsen naast elkaar voor ons vast te houden !
Met deze bus trip hebben we gelijk ook wat van de bezienswaardigheden van de SD gezien ( en met zo'n open bus over de 200 meter hoge blauwe brug is ook een ervaring ).
Nog een lekker mexicaantje gegeten en een kannetje Sangria gedronken en zo kan ook deze dag weer de boeken in als super!