Dag 11

4 Augustus: hi hàh !

In zo'n hitte moet je eigenlijk niks doen, maar Raymar ( en JP ) vonden het rijden zo leuk dat we nog wel een keer wilden. Vandaag was de mogelijkheid om al vroeg te vertrekken en dan ergens in de woestijn te ontbijten. Om 7 uur zaten we dus al op het paard om ergens op een 60 jaar oude barbecue in de woestijn te genieten van pancakes, scrambler eggs en potatoes, echt leuk. Kirstie en Patries gewoon lekker op de ranch ontbijten en daarna zwembad waar Raymar en JP na een lekkere douche ( door de woestijn op een paard word je niet frisser van ) ook naar toe kwamen.
Na de lunch ( strikt van half een tot half twee ) naar binnen want buiten is het te heet ( inmiddels weer 43 in de schaduw ). Toch nog wel wat gedaan gezien, Tries eindelijk in een gote vrachtauto ! Paardjes voeren ( ze komen gelijk naar je toe en eten uit je hand ) en weer beetje poolen.
In begin de avond nog een hooiwagen tocht gemaakt en daarna weer stipt om 19:30 eten ( aangekondigd met een bel, het is net een pony kamp ) . 's-avonds nog een lasso specialist gekeken en zo is ook deze dag weer voorbij. Vroeg slapen want morgen weer een lange rit voor de boeg