Dag 14

aug 7en 8 ravijntje hier, ravijntje daar

In alle vroegte weer vertrokken uit Sedona voor een wat langere rit naar de Grand Canyon. Daar aangekomen voor het eerst ander weer meegemaakt, waar het normaal graadje of 40 moet zijn, hebben we nu een hoosbui met onweer (indrukwekkend...) Dit beperkt helaas wel wat we kunnen zien al is het beeld van het ravijn met wolken er niet minder mooi op ( onvoorstelbaar wat miljoenen jaren natuurgeweld kan doen, om zo'n gat in de grond te maken ) Terug naar het hotel maar na een uurtje begon het open te trekken en dus nog maar even terug. Nu gingen de bussen voor de rondrit weer verder en hebben we de canyon beter kunnen zien. Morgen moet het beter weer zijn en dat is ook nodig want we gaan met een helikopter over de Grand Canyon gaan!
Helaas pindakaas, weer is mooi (vinden wij) maar niet voor de hele helikopter vlucht. Die gaat dus niet door maar ze bieden ons een kortere vlucht die we natuurlijk niet voorbij laten gaan. Wat een belevenis, we zaten dan weliswaar niet bij elkaar in de helikopter, wat Tries niet echt zag zitten, maar had wel tot gevolg dat we allemaal voorin zaten (Kirstie met Patricia, Raymar met JP). Kijk het filmpje maar, echt onwijs gaaf en ook Patricia was helemaal blij )
Na de vlucht op weg voor weer een van de langste ritten ( 6 uur rijden) naar het volgende ravijn: Bryce Canyon. Onderweg om 15:00 gezongen voor Kirstie , het is hier nog geen 9 Augustus maar in NL wel! Na een Italiaans happje gegeten te hebben, naar onze boshut gegaan en nog even het laatste stukje zonsondergang meegemaakt . Werkelijk alles is mooi hier eigenlijk veel mooier dan de Grand Canyon ( ook nog een team selfie gemaakt). En de sterrenpracht in de avond was nog veel mooier dan in Tuscon. Jammer dat we niet een beetje meer tijd hebben hier maar dat geld bijna voor deze hele tocht. En morgen? .... Las Vegas!