Dag 18

Van Ucrossranch naar Deadwood

Omdat we het zo naar ons zin hadden op de Ucross ranch zijn we nog wat langer blijven hangen en gekeken naar de groep die ging paardrijden in de heuvels achter de ranch. Ook nog naar de visvijver gelopen en na een kop koffie aan het zwembad toch maar uitgecheckt. Ook nu weer hebben we zo weinig mogelijk snelweg gepakt en bij Moorcroft naar de Devil's Tower gereden. Midden in het heuvelachtige landschap staat daar ineens een hele hoge ronde rechte rots; een eigenaardig gezicht.
Door de Black Hills naar Deadwood gereden en te voet naar het oude stadscentrum gelopen. Voor het Franklin hotel werd een straatgevecht (shoot-out) nagespeeld..... heel leuk.
Een dagje later komen er pas foto's bij, want gisteravond rond 10 uur moesten wij hals over kop onze zaakjes bij elkaar rapen, want zowel op onze telefoons als op TV kwam er een waarschuwing voor een tornado. Wij dus meteen onze waardevolle spullen bij elkaar gezocht en meteen naar beneden (receptie). Die wisten eigenlijk ook geen raad met de situatie en dus hebben we maar een paar sensationele filmpjes gemaakt van de thunderstorm (met grote hagelstenen) die het uiteindelijk werd. Wel een beetje spannend allemaal....