Dag 11

Reisdag 11

Na een onrustige nacht vroeg uit de veren op zondag. We hebben kamer olifanten boven ons vandaar de onrustige nacht. Op het moment dat ik dit schrijf zijn de olifanten boven ons weer op stal zo te horen.
De temperatuur buiten was weer goed te noemen. We wilden eigenlijk naar de Tucson Studio's maar die zijn on verband met het klimaat gesloten tot oktober? Dan de auto in en de omgeving verkennen.
Op een gegeven moment besloten we om toch maar eens het zwembad in te gaan. Niet te geloven een hotel zwembad waar wij de enige waren die er in lagen. Heerlijke water temperatuur, maar de jacuzzi vond zelfs ik te warm!
We gingen bij Dannys eten, daar hadden we in Hollywood namelijk lekker gegeten. Toch maar eens een pancake proberen. Zag er op de menukaart erg lekker uit. Met aardbeien. Uiteindelijk kwam het bestelde eten. Hahaha Een bord met een dikke pancake erop Ook de aardbeien in een apart schaaltje, en een klein schaaltje met daarin slagroom ( dacht ik). Mmmm zag er in het echt toch heel anders uit. Hier en daar een stukje aardbei maar dan nog was het onvoldoende voor ons 2, gelukkig hadden we er ook stroop bij gekregen. De slagroom? Dat was gewoon boter hahaha.
Zo heel bijzonder was vandaag dus niet. Morgen opnieuw vroeg van start en op naar de Apache trail en Sedona.