Dag 18

Reisdag 18 Mammoth Lakes

Vanmorgen vertrokken uit Death Valley wat heet en "doods" was. Ook wl was het volgens de bewoners een koele dag voor ons was het heet! Plantengroei was er niet. We zagen plots een vos op de weg staan waarvoor wij gestopt zijn. Het magere dier liep een keer om de auto heen in de hoop dat we eten hadden waarschijnlijk. Jammer dan, want drop is geen optie.
Een ellenlange weg die zeer verschillende gebieden liet zien. Aan de ene kant de woestijn met zand aan de andere kant van de weg rotsen. Enorme bergen in allerlei kleuren. De weg is keurig geasfalteerd, eer aan de mannen die die aangelegd hebben in die hitte. Lang, zo lang omhoog , kronkelend om de bergen heen en weer naar beneden. Stil aan zijn de electriciteits palen weer te zien, betekent dat we weer in de bewoonde wereld komen. We passeren inderdaad weer een paar kleine dorpjes / stadjes en gelukkig zien we ook weer groen. Groen , bomen ,water, koeien en paarden: ja hoor we waren terug in de bewoonde wereld.
Het resort ons verblijf voor 2 dagen ligt in een geweldige omgeving. We hebben een kamer met volledig ingerichte keuken, aparte slaapkamer. Niks te klagen! In de winter is het hotel vol met skiërs nu voor de zomer gasten. We worden gewaarschuwd geen eten in de auto achter te laten want er zitten beren die dat ruiken. Nu zijn wij natuurlijk aan het hopen om een beer te zien, misschien morgen als we verder de omgeving verkennen. Kijken wie het hardst kan rennen ; die beer of wij ????