Dag 5

Reisdag 5

Vroeg wakker zijn is tot nu toe nog geen probleem geweest, ook vandaag niet. Op tijd aan het ontbijt om onze weg te vervolgen richting Pismo beach. Vanuit ons hotel was het 1 rechte weg om op route 1 te komen, kon niet missen. De navigatie wilde anders, maar helaas ook naar die vrouw werd niet "geluisterd".
De eerste tientallen Miles erg veel brandweer, sheriffs en vrachtwagens met opleggers gezien. We roken rook/brandlucht maar zagen gelukkig geen vuur.
Doordat we vroeg vertrokken waren hing er nog een vrij dikke mist die je letterlijk op zag trekken. Maar wat een uitzicht toen het helder was! Ik heb veel plaatjes gezien die mij deden denken aan een grote legpuzzel. We zijn regelmatig gestopt om te genieten van het uitzicht en het vast te leggen op foto. We troffen zelfs een plaats waar tientallen (lelijke) zeekoeien aan het relaxen waren. Verderop weer dolfijnen die zwommen in die immense oceaan.
Na een rit vol bewondering kwamen we in Pismo Beach aan. Oxford suites inn ons verblijf deze dag had een kamer voor ons klaar. Zo Heej, een kamer die er zeker mag wezen. Groot en als we willen hebben we na 27 jaar huwelijk elk ons eigen 2persoonsbed, haha.
Ook hier wilde we natuurlijk het strand zien. Een mooi groot wit zandstrand. Gezellig druk op de promenade n de straatjes in de omgeving. Maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat Monterey gezelliger was aan het strand.
Vanavond nog even een Amerikaans pilsje drinken om morgen de trip voort te zetten naar Los Angeles.