Dag 6

Reisdag 6

Vandaag een rustige dag. Weer lekker op tijd vertrokken naar Los Angeles. De route gaf weinig bezienswaardigheden maar de temperatuur werd steeds beter. Ook vandaag veel te vroeg bij het hotel. Maar opvallend genoeg maken ze daar tot nu toe nog nergens een probleem van. Is de kamer klaar dan mag je er ook gewoon in, zelfs 3 uur te vroeg.
Zoals we gewend zijn gingen we ook nu de omgeving verkennen. Het bekende Hollywood teken hadden we al gespot en wilde dichterbij gaan om een duidelijkere foto te maken. Echter leek het ; hoe meer wij richting het teken liepen hoe verder weg het was. Uiteindelijk de moed op gegeven en besloten dat we de foto's die we er van hadden prima vonden. 'S avonds richting santa Monica beach, dat strand was volgens de hotel medewerker mooi / gezellig.
Santa Monica boulevard reden we al snel op , maar daar zeer langzaam rijdend verkeer. Was op zich niet zo'n probleem als die boulevard niet zo eindeloos lang was, daar kwam letterlijk geen eind aan. De navigatie nog eens goed aangekeken hoe lang we nog moesten rijden. Nog 15 min, maar dat is bij normale snelheid. We lieten vandaag voor wat het was en draaide om. Even een rondje Beverly hills gemaakt en dan.
terug de file in die ons terug richting hotel moest brengen. Rustig aan is eigenlijk zo erg niet. Morgen genoeg activiteit.