Dag 25

Naar huis

Vanmorgen werden we op tijd wakker en na het ontbijt hebben we de auto ingepakt en zijn we op weg gegaan naar Calgary. Dit was 300 km rijden. De reis ging vlot en we maakten kennis met 4-6 baans wegen, waar je 110 km maximaal mocht rijden en waar, behalve in en om Calgary eigenlijk maar weinig verkeer gebruik van maakte.
Tegen 13.30 arriveerden we bij het vliegveld, leverden de auto in en gaven onze bagage af Aangezien we digitaal ingecheckt hadden, was het alleen nog een kwestie van door de douane. Voor we dat deden, aten we eerst een broodje en zodoende was het tegen 15.30 dat we helemaal klaar voor vertrek waren. We moesten wachten tot tegen 17.00 maar aangezien we WiFi hadden, kwamen we de tijd wel door. Klaar voor vertrek naar huis en terugkijkend op een mooie reis. Het eerste deel heel anders dan het tweede en van beide genoten. Er is weinig wat ons niet beviel of het moest de prijs van het eten en drinken en de grote hoeveelheden en gebrek aan echte keuze van het eten zijn. De mensen zijn uiterst vriendelijk en heel beleefd en verdraagzaam in het verkeer. De natuur hebben we uitgebreid belicht: FANTASTISCH....
In 3,5 week hebben we 4100 km gereden. Dat lijkt heel veel, maar volgens de board computer van de auto hebben we maar 72 uur in die auto gezeten. Op 22 dagen komt dat neer op ongeveer 3,5 uur per dag, dat is niks....toch?
Nu wachten op een veilige vlucht naar huis.