Dag 13

Whistler

Vandaag wilden we Whistler en omgeving gaan verkennen, maar helaas is daar niet veel van terecht gekomen.
Ik werd vanmorgen wakker met een klassieke migraine met alle bijverschijnselen erbij. De medicatie hielp eigenlijk niet echt en daardoor heb ik de hele dag in bed gelegen en doordat ik erg misselijk was regelmatig boven de WC gehangen. Aangezien eten geen optie was, werd dit met het uur vervelender en besloten ik uiteindelijk tegen 16.00 uur een pil te nemen, die ook ook tegen de zeeziekte gebruik. Gelukkig deed die zijn werk en kon ik tegen 19.00 uur een banaan eten en wat water drinken. De hoofdpijn is nog niet weg, maar hopelijk is het morgen wel te doen, want een dag als vandaag en dan bijna 400 km in de auto, daar zit ik niet op te wachten.
Voor Joost betekende dit dat hij zichzelf de hele dag alleen moest vermaken. Voor hem begon de dag met een telefoontje uit NL met de mededeling dat er problemen waren bij zijn werk in Veghel. Vanuit hier kon hij daar niets aan doen, maar ze wel adviseren wat te doen.
Na het ontbijt is Joost een stuk gaan wandelen. Hij kwam terug met de mededeling dat het nat en koud , 10 graden, was en dat het flink regende. Ik had dus niets gemist.....
Eind van de middag is Joost nog een biertje gaan drinken en vanavond alleen gaan eten. Echt gezellig was het niet voor hem......morgen hopelijk beter!