Dag 15

Terug naar Key Largo

Dag 15

Vandaag de rit terug naar Key Largo. Als eerste stoppen we bij Bahia Honda State Park. We lopen de Silver Palms Trail, die ook even het strand aan doet. Erg mooi met boomstronken uitstekend in de zee en allerlei gek spul wat is aan komen drijven.
Daarna de Butterfly Trail gelopen en vervolgens een heerlijke plek aan een ander strandje gevonden waar we hebben gezwommen, gesnorkeld (Theo) en de lunchpicknick hebben gehouden. Een paar kilometer verder even een van de vele sandalenoutlets bezocht, lekker koel daar en natuurlijk weer even shoppen. Ook vonden we langs de weg een hele grappige souvenirwinkel met veel dingen voor de tuin. Hier hebben Jo en The een pelikaan voor thuis gevonden. ( van kunststof wel te verstaan).
In de namiddag een bezoek gebracht aan het Windley Key Fossil Reef State Park. De prachtige Hammock Trail gelopen en de fossielen in de wanden van Flagler Quarry bekeken. Het is een oude koraalgroeve. Hij is al lang niet meer in gebruik, maar het was leuk om te zien allemaal. Vannacht slapen we opnieuw in het Holiday Inn en we hebben met veel plezier gegeten bij Mrs. Mac’s Kitchen, die haar eigen geheime Key Lime Pie recept heeft. Hij was inderdaad verukkeluk.