Dag 20

Dag 20 Sedona

Opnieuw een prachtige dag. Na het ontbijt eerst naar Cresent Moon Ranch gereden en daar de Red Rock Crossing Trail nog een stukje verder gelopen dan de vorige keer. De combinatie van de Oak Creek met Cathedral Rock blijft geweldig. Wij zijn nu door gelopen naar Buddha Beach, een stuk aan de creek, waar mensen van stapeltjes stenen Buddha's bouwen. Het is ook een belangrijke vortex.
Na een welverdiende kop koffie op de mooie picknickplaats zijn we de 179 opgereden om bij Bell Rock nog een stuk te wandelen, maar het was te heet om erg ver te lopen.
Ik had op internet iets gelezen over de Bell Trail in Beaver Creek. De weg er heen begint precies bij de kruising van de 179 met de 17 en het was weer een mooie ontdekking. Een mooie picknickplek aan de de creek , lekker koel tussen de bomen. Een klein stukje trail gelopen, maar het werd vlot donker en al snel weerklonk het bekende gerommel. Omdat het ook al half 3 was en we via de 17 naar Flagstaff wilden rijden, zijn we gestopt en van plan de trail de volgende keer te gaan lopen.
Onderweg naar Flagstaff veel bliksem, maar de regen kwam pas vlakbij de stad. Heerlijk gewinkeld en de bui ondertussen laten uitvieren.
Gegeten bij de Sizzler en daarna via de toeristische route weer naar Sedona. Vlakbij Slide Rock State Park gestopt en als avondwandeling de trail naar het viewpoint gelopen. Het weer was heerlijk, geen wind en de natuur opgefrist door de bui.
Terug in ons hotel nog even op het balkon van onze kamer gestaan om te genieten van de laatste momenten van de dag.