Dag 22

Dag 22 Laughlin - Las Vegas

Over deze dag kunnen we kort zijn. Joost werd wakker met zijn bekende darmprobleem, dus zijn we rustig gestart met toast en thee.
We wilden in Kingman even tanken en boodchappen doen en toen ik klaar was met de boodschappen bleek dat we een lekke band hadden. We konden hem oppompen en net de Walmart halen, waar ze een tirecentrum hebben. Onze stop in Kingman was een goede beslissing, anders hadden we midden in de woestijn aan de kant van de weg beland.Het duurde wel bijna twee uur voordat de band klaar zou zijn ( veel klanten voor ons), maar we heben ons eerst prima vermaakt in de Walmart en daarna was er op loopafstand een Cracker Barrel, waar we een lichte lunch hebben gegeten. We vertrokken pas om half twee uit Kingman, dus van ons oorspronkelijke plan om een paar uur aan Lake Mead door te brengen, kwam niets terecht. Wel even een leuke stop gemaakt bij de Hoover Dam.
'S avonds gegeten bij Sweet Tomatoes, waar veel salades, soepen en pasta's kunt kiezen. Joost had nog niet veel trek en Lonie had ook een mindere dag, dus zij konden wat lichts kiezen. Jeremy was vrij en kon er bij zijn en we hebben ook kennis gemaakt met zijn vriending Paige.