Dag 27

Dag 27 St. George- Las Vegas

Na weer een fijn ontbijtbuffet terug naar Las Vegas. We wilden eerst naar Overton Beach gaan om daar aan Lake Mead te zitten, maar Overton Beach is gesloten vanwege het feit dat het waterpeil van het stuwmeer zo gedaald is, dat je niet meer bij het water kunt komen. We hebben het nog even bij Stevens Point geprobeerd, kwamen er wel dichterbij, maar voor een echt strand moesten we nog een eind rijden.
Vervolgens door naar de Valley of Fire, waar we gepicknickt hebben bij de Seven Sisters en een stuk van de White Dome route naar Rainbow Vista hebben gereden. Vlakbij de uitgang van het park was een trail naar Petrified Logs (versteende bomen van miljoenen jaren oud), een plek waar je via een trap naar een plek kon waar de indianen rotstekeningen hebben gemaakt en we zijn naar Arch Rock gegaan. Deze dingen hadden we nog niet eerder gezien en gedaan.
Omdat Lonie vandaag echt jarig is zijn we met zn allen buffet gaan eten. Daarna hebben Joost en Loni de piano-opnames van hun moeder digitaal opgenomen.