Dag 9

Dag 9 Prospect

Na het zand van de kust en het rode stof van de Redwoods, kleurt onze auto nu langzaam grijs van de roetdeeltjes van de bosbranden. Gelukkig een groot deel van de dag geen last gehad, alleen foto's van vergezichten kunnen we vergeten.
Vanochtend de Roque River Scenis Route op gegaan. Via de wijngaarden rond Gold Hill naar het gebied rond Prospect gereden. Twee mooie trails gelopen. Een naar Mill Creek Falls, de andere naar de Avenue of the Boulders, giga rotsblokken in de rivier. Daarna heerlijke picknick aan de rivier. Ingecheckt in de Prospect Inn. Mooie historische Inn, maar we hebben een kamer van niks. Had gevraagd om kamer met twee bedden te boeken, maar er is er een met een klein bed voor ons geboekt, dus dat wordt twee nachten inschikken.
Verder op tocht naar Natural Bridge en de Roque River Gorge. Beiden prachtig met korte leuke trail naar de uitzichtpunten. Het zicht op Diamond Lake was niet al te best en Mount Thielson was ook maar een schaduw in de rook. Hopelijk kunnen we die overmorgen beter zien, in de ochtend is het redelijk te doen met de rook. Dat geldt ook voor ons programma van morgen. Dan gaan we naar Crater Lake National Park.
Het diner in het hotel was overigens erg lekker.( slechte verbinding dus helaas maar een paar foto's)