Dag 24

Palm Springs

Vandaag moesten we het langst rijden van de hele reis: bijna 6 uur. We vertrokken vroeg. Waar de gids bij de Jeep Tour in Sedona nog had verteld dat ze daar niet van die hoge, rechtopstaande cactussen hadden, zagen we ze nu overal. Heel veel cactussen en sommige ook heel erg groot.
Oja en we hebben weer een nieuw bordje met betrekking tot overstekende dieren: de ezel. Geen ezel gezien, maar ze schenen er dus wel te zitten.
Na de cactussen kwamen we ineens alleen nog maar palmbomen tegen. De temperatuur liep op en de lucht was strakblauw.
Onderweg aten we nog even een snelle hap bij Popeye’s. Rond een uur of 14.00 uur kwamen we aan bij ons hotel in Palm Springs. We hadden een kamer op de begane grond en het terrasje lag bijna direct aan het zwembad. Het is hier erg warm, dus zwemkleding aan en op naar het zwembad. Sowieso gaan we vanaf nu iets rustiger aan doen. Het reizen van de afgelopen weken was ongelooflijk tof, maar ook mega vermoeiend. We zijn allebei vrij moe en gaan zowel in Palm Springs, als in Los Angeles even lekker rustig aan doen. We hebben wat tijdschriften en puzzelboekjes mee en staan een paar keer op om even naar het water te lopen, want de temperatuur is hier hoog.
Rond een uur of 18.00 gaan we even douchen. We wisten niet goed wat we wilden met eten dus we besluiten een rondje te gaan lopen. Een Italiaanse bistro, dat beviel ons wel. We hadden nog niet veel trek dus we gingen op het terras zitten en namen eerst nog even een drankje. Tim een biertje, ik een asociaal groot glas Sangria. We delen een voorgerecht met mozzarella en tomaat. Tim nam Tortellini. Ik nam de pizza met de meeste soorten groenten erop. Als afsluiter haalden we een Berry & Jerry ijsje om te delen. Eenmaal terug bij het hotel hebben we nog even zitten dobbelen bij het kampvuur. Vervolgens zijn we redelijk vroeg naar bed gegaan.
Ps. We zijn deze dag zelfs vergeten foto’s te maken.. Oeps.