Dag 15

Tusayan - Las Vegas

Goedemorgen! Inmiddels 2 augustus, gisteren zo'n lange, leuke, gave dag. Moest hem nog even verwerken ;)
Het was erg laat voor we terug waren in ons hotel in Las Vegas. Gisteravond naar de show Mystère geweest van Cirque du Soleil in het Treasure Island hotel. Gave show, wat knap die lichaamsbeheersing met sommige acts!
Maar de ochtend begonnen met een helikoptervlucht boven de Grand Canyon!
De luchthaven is in Tusayan, waar we sliepen, dus in 2 min waren we er vanaf ons hotel. We hebben de North Canyon Tour gedaan, die vliegt over de Dragon Corridor, het diepste en meest dynamische deel van de Canyon. 6 passagiers, iedereen krijgt een plek toegewezen op je gewicht. En ik mocht voorin, naast de piloot, yeahhh.
Echt spectaculair om mee te maken, moet je zelf beleven. Aanrader!!
Daarna richting Vegas via de 40, bij Seigman hebben we de Route 66 gepakt tot aan Kingman. Leuke plaatsjes met nog historische Route 66 beleving. Vooral het restaurant Mr. D'z was leuk, net als in de film ;)
40 Km voor Las Vegas ligt de Hoover Dam, met de Bypass (brug) waar sinds 2010 de 93 over loopt. De oude route loopt nog over de Hoover Dam. Je kunt er nog over rijden maar iedere auto wordt gecheckt. (Ze kijken je in de ogen ;) ).
Ook mooi en groots, maar vast nog mooier als het water veel hoger is.
Daarna nog 40 min naar Vegas, het Platinum hotel. Net achter de Strip, zonder casino en met balkon. Erg uniek hier in Las Vegas. Mooie ruime kamer (appartement) met keuken, en 2 persoons jacuzzi bad!
Er staan weer video's bij. Als je links op foto's en video's klikt kun je ze zien.