Dag 3

Reisdag 3

Zoals we in Nederland houden van uitslapen en lekker luieren in bed, zo houden we in Amerika van vroeg opstaan. Weer ver voor de wekker, die om acht uur stond, waren we al klaar wakker. Vreemde gewaarwording om nu eens te moeten wachten tot we gaan douchen. Na ons laatste ontbijt bij Sam's Dining, gaan we, wereldreizigers die we zijn, met de trein naar de camperverhuur. Eenmaal aangekomen zien we een heleboel campers staan, in alle vormen en maten. We gaan er vanuit dat we een van de kleinere hebben die er staan. Als we zijn ingecheckt lopen we vast een rondje over het terrein. En wat blijkt, een van de grote Campers is de onze!! We zijn al helemaal onder de indruk en hebben de binnenkant nog niet eens gezien. Samen met een groepje andere Nederlanders die ook de camper komen ophalen vandaag, krijgen we alle info van het gebruik van de camper. Erg handig want de mevrouw die ons de info geeft is een Nederlandse, zo weten we zeker dat we alles begrijpen! Veel en uitgebreide info krijgen we, als we alles maar kunnen onthouden met ons hersenen die in de vakantie modus staan!
Als we de camper van binnen zien, zijn we met stomheid geslagen!!!!!! Wát een ruimte, wat een luxe! De camper kan aan de zijkant uitschuiven zodat de huiskamer breder wordt. Ook hebben we een televisie, twee dingen die we eigenlijk helemaal niet hadden geboekt! Maar wij zeggen niets, want een gegeven paard moet je niet in de bek kijken! Geloof het of niet maar ons huis op wielen biedt echt alles! Een koelkast, een vriezer, een oven, een magnetron, een waterkoker, broodrooster, een koffiezetapparaat, een douche, een toilet, twee twee persoonsbedden, een huiskamer met eettafel, een luifel buiten om uit te schuiven, twee stoeltjes met een tafeltje voor buiten. Een airco, een kachel, en ik zal nu vast nog iets vergeten te noemen! We gaan als we geïnstalleerd zijn meteen boodschappen inslaan. En hamsteren doen we!! Het past allemaal maar net in de boodschappenkar. Dit komt ook door alle enorme verpakkingen die ze hier hebben. Zo kun je kleine flesje water alleen per 28 flesjes kopen! We zijn in ieder geval voorlopig klaar met boodschappen doen. Als we ergens in de woestijn stranden, kunnen we maanden overleven hahaha. Nu ook de boodschappen binnen zijn, kan de roadtrip dan echt beginnen! We rijden ong 120 km langs een geweldig mooie weg langs de ruige kust van California. Op het moment dat we dit schrijven, zitten we, met een corona on the side, in de zon te genieten op onze eerste overnachtingsplaats. Het is lekker stil op de camping. We wanen ons in het paradijs!! Zometeen lekker de Bbq aan, het kampeerleven bevalt ons prima!

Wat ik bijna zou vergeten te vertellen, maar waar ik stiekem best trots op ben. Is dat ook ik (Kelly) al een stuk gereden heb met onze grote camper! Ook al door de stad en in de file!! Jaja stoere meid ????
Het is even wennen maar het ging goed!