Dag 4

Reisdag 4

Dit is nog eens wakker worden! De eekhoorntjes lopen rond onze camper heen! Om ons heen alleen het geluid van krekels, verder niets. Dat is nog eens een verschil met het geluid van de stad San Francisco! De camper slaapt heerlijk! Erg donker is het binnen. Voor Kelly natuurlijk een reden om de eerste nacht even goed in de war en in paniek te zijn. Louis kijkt hier niet echt meer van op en slaapt onverstoorbaar verder. Na een zelf gemaakt ontbijtje en een heerlijke warme douche, volgt onze eerste ervaring met het 'dumpen' van het vuile water en toiletafval. Je zou het niet denken met onze camper, maar het blijft natuurlijk kamperen! Gelukkig waren we zo slim geweest om rubberhandschoenen te kopen zodat we de 'riolering' niet met blote handen hoeven aan te raken. Als dit geen liefde is...... Samen het riool afwateren!
Nu zijn we klaar om onze weg te vervolgen. We dachten dat we gisteren mooie dingen hadden gezien!!! Maar vandaag overtreft alle verachtingen. We komen ogen tekort, wát een natuurgeweld, wat een mooie uitzichten, bij iedere bocht zou je opnieuw willen stoppen. Maar er moeten km worden afgelegd! Natuurlijk stoppen we onderweg toch regelmatig voor de nodige Kodak moments!
We rijden oa de 17 Mile drive, een mooie weg langs de ruige kust met geweldig mooi aangelegde golfbanen! 1 dagje golven kost hier maar 495 dollar. We hadden geen gepast geld bij dus hebben dit helaas aan ons voorbij moeten laten gaan. Hier wonen ook de rich and the famous. Huizen zo groot dat wij het dorpen zouden noemen, werkelijk bizar. Wat verder volgt is een weg met heel veel haarspeldbochten, klimmen en dalen! Een echte sport om te rijden en leuk om de camper goed te leren kennen. Het rijden wisselen we een beetje af zodat we om de beurt kunnen genieten van alles buiten. Kelly moet soms nog een beetje wennen aan het feit dat de kastjes binnen gevuld zijn. Af en toe vliegen de kastdeuren open en valt er t nodige naar beneden! Nu heerlijk op onze nieuwe overnachtingsplaats aan een biertje! Op naar de volgende dag!