Dag 7

Beverly Hills

Wat gigantisch groot is de oppervlakte van LA! Je doet er echt bijna 2 uur over om van de ene naar de andere kant te komen...en dan het verkeer, freeways met 5 tot 7 banen is gewoon en dan staat het nog stil. Vanmorgen zijn we begonnen bij het museumschip "Battleship the Iowa", dit wilde Rob graag zien en wonder boven wonder vond ik het superinteressant. De Iowa heeft dienst gedaan van 1943 tot ongeveer 1988. Het schip ligt in de South Harbor en je kunt er van onder tot boven doorlopen, met of zonder gids. Daarnaast is de enorme bedrijvigheid in de haven ook leuk om te zien.
Enne toen...op naar Beverly Hills, wilde dat wel eens zien..en ja Sunset Boulevard, Santa Monica Boulevard, Rodeo Drive, villa's, alles gezien. Wat een luxe. We zijn niet gestopt (mag van mijn man toch geen Versace of Dior kopen!), maar zijn er op ons gemak door heen getoerd (ook heel luxe!). Uiteraard zijn we naar het Hollywood sign gereden. Na twee uur weer door de files te zijn geakkerd, nu genieten van een wijntje...proost!
Morgen weer een reisdag, San Diego here we come. O ja, er volgt waarschijnlijk nog een schip...mensen uit San Diego vertelden Rob dat de aircraftcarrier The Midway in de haven daar ligt...ben benieuwd.