Dag 9

San Diego

Vandaag met de old town trolley op pad geweest...alle wijken van San Diego doorkruist, heel leuk om te doen. Het Balboapark was prachtig...2x zo groot als Central Park New York, met musea, de San Diego Zoo, mooie gebouwen en het grootste buitenorgel met 5.000 pijpen. Iedere zondag gratis concert. Wij zijn in de haven uitgestapt voor een tocht door de baai van San Diego. Een uur noord en een uur zuid. De marine heeft zijn thuishaven in San Diego, ik heb dan ook nog nooit zoveel marineschepen bij elkaar gezien, waaronder een van de twee hospital ships, de Mercy, een varend ziekenhuis van 4 verdiepingen. De Coronadobrug die naar het eiland Coronado leidt, is zo hoog omdat de
marineschepen er onderdoor moeten kunnen. Wij zijn er onderdoor gevaren en overheen gereden. Het vliegveld ligt naast de baai, met veel lawaai. Ook hebben we het schip gezien wat gebruikt is voor Pirates of the Caribean.
Daarna door de wijk Little Italy gereden en terug naar Old Town. De sfeer in Old Town is Mexicaans en knus met veel restaurantjes en winkeltjes.
Al met al een superleuke dag. Morgen verlaten we Californië en gaan we Arizona binnen, een lange reisdag.