Dag 21

Shop till you drop!

Yes, vandaag shoppen in de outlet... Waar zat dat ook alweer??? Gelukkig wisten we de weg waar de outlet tegenaan ligt, maar het eind was toch wel erg ver!!!, oké na 35 mijl gingen er diverse lampjes aan...Outlet Ellenton, net na het water aan Interstate 75! Rob is geen stoeptegel, maar ik wel.
Eerst, maar een koffertje gekocht...het spul moet tenslotte wel.mee, toch?
Daarna Nike leeggeroofd, nu ja daar moet je wel erg je best voor doen..lijkt de Rijnhal wel. Maar 2 paar Nike's voor de.prijs van een paar in Nederland en sportshirtjes en.polo's voor 20 dollar! Oké, Naomi juicht..wij schik en de rekening! Toen mams nog twee bloesjes voor 30 dollar samen en klaar waren we. Om 16.00 in hotel en helaas geen foto's van de outlet want deze trien had haar telefoon in de autodeur laten zitten.
Vanavond gezellige afspraak gehad met Camy, Isabelle en Carol en Andy uit Long Island New York. Zo leuk, dat we dit zondag nog maar es over gaan doen bij Isabelle thuis. Isabelle was de beste vriendin van Camy,'s moeder en nu ze wat verzorging nodig heeft doet Camy dit. Zo'n leuke, kwieke dame.
Heb wat foto's van hier en daar. De matroos en meisje zagen we in de havens van LA en San Diego, deze staat aan de haven van Sarasota. Beeldjes op straat kom je hier overal tegen en deze vond ik wel leuk. Tot morgen, lekker lui dagje denk en hoop ik. Ik heb nog geen boek gezien deze weken.