Dag 23

Reisdag 23

Woensdag 5 juli.
De laatste nacht lekker geslapen in het Pacific Gateway Hotel, het hotel ligt vlak bij het vliegveld en we hebben geen vliegtuig gehoord haha!
Na een lekker ontbijtje hadden we tijd genoeg om naar het Outlet centrum te gaan, een kwartiertje lopen.
Het bleek een heel leuk winkelcentrum te zijn, met heel laag overvliegende vliegtuigen !!
Oren dicht dus !
Wij waren nog steeds op zoek naar nieuwe Levi's jeans, tot nu toe in geen enkele plaats een Levi store gezien, en laat er hier nu eentje zijn!
Wij hebben allebei een nieuwe spijkerbroek gekocht. (Ter vervanging van de jeans die we in USA gekocht hebben).
Daarna terug naar het hotel om de koffers nog even goed in te pakken en toen was het tijd om de Chevrolet in te leveren.
Dat ging allemaal van een leien dakje. Het stond heel goed aangegeven waar we moesten zijn. Er stond nu 6844 km. op de teller, we hebben dus 3314 km.gereden !
We waren ruimschoots op tijd om in te checken en nog even rondkijken op het vliegveld en om het laatste kleingeld op te maken (cadeautje voor Kay).
En zo is er dan een eind gekomen aan deze fantastische vakantie!
23 dagen vol met bijzondere avonturen en veel natuurschoon!
We kunnen echt niet zeggen wat nu het mooiste was, of wat het meeste indruk heeft gemaakt. We kunnen zelfs niet zeggen wat er toch misschien een beetje tegenviel. Nou vooruit dan : de muggen !!!!!!!!
Conclusie is dus dat alle hotels, alle bestemmingen, alle excursies, alle routes onvergetelijk waren! We hebben van elke dag en juist ook van het onderweg zijn genoten.
We hopen dat jullie met plezier ons reisverslag hebben gelezen. De foto's op de blog zijn allemaal gemaakt met onze mobieltjes - de foto's die we met de camera van Jim en Inge hebben genomen, zullen nog veel mooier zijn. Maar jullie moeten nog even geduld hebben tot het fotoboek klaar is.
Wij vonden het erg leuk om jullie berichtjes en reacties te lezen, dank daarvoor!
Wij hebben net gezien dat het vliegtuig waar wij mee naar Nederland vliegen, in Vancouver is aangekomen! Tot ziens allemaal!!