Dag 12

Indianen route

Wat een lange dag was dit...! We zijn vanochtend vroeg uit Tucson naar Sedona vertrokken. Onze route ging via een oude indianenpas, de Apache Historic Trail. Wat was dat prachtig zeg! Heel mooi gebergte overal waar je keek, prachtige valleien, meren en duizenden cactussen (net als bij de route naar Tucson). Hier was ook nog een deel op een onverharde weg. Hier moesten we heel voorzichtig rijden. De hele Trail duurde daarom zeker een uur, en we zijn vaak genoeg gestopt om foto's en filmpjes te maken. Ook zijn we nog ene keer gestopt om in het meer te zwemmen. Dat was heerlijk afkoelen!
Na de Trail hebben we ook nog door bossen gereden. Een compleet ander landschap dan de Apache Trail. Dat is wel echt bijzonder van Amerika!
We kwamen aan het eind van de middag aan in Sedona, een heel leuk indianen stadje met prachtige bergen in de verte! Ook al waren we helemaal uitgeput van de reis, toch zijn we nog uiteten geweest bij een BBQ restaurant. Daar hebben we heerlijk gegeten, maar het was wel veel.
Nu gaan we goed uitrusten voor een Jeep tour morgen en daarna weer doorreizen!