Dag 6

Broken arrow tour

Vandaag stond de jeep tour op het programma. Vroeg uit de veren en na het ontbijt werden we met de taxishuttle vanhet hotel naar het jeeptour-opstappunt gebracht.
Daar mochten we instappen bij David.
We zaten met nog 2 mensen uit California in een jeep.
Na eerst het dorp doorgereden te zijn, gingen we offroad. Nou dat hebben we geweten!! Die ene mevrouw en ik hebben geloof ik de hele vallei bij elkaar gegild!! Oh oh en die David maar lachen en kletsen!! 1x stonden we zelfs zo voorover met de jeep dat we gewoon op onze voeten stonden!! Het was echt fantastisch! De omgeving, de jeep, de humor en de rijkunsten van David maakten onze ochtend onvergetelijk!!
Tussen de middag hebben we op onze kamer geluncht en 's middags hebben we voor het eerst maar eens pas op de plaats gemaakt! Lekker aan t zwembad bijgekomen van alle indrukken tot nu toe!! Want geloof het of niet: we zijn best moe!!
Vanavond hebben we weer gegeten bij the hideaway house en op de terugweg zijn we nog naar een uitzichtpunt gegaan voor the sunset.
Ook prachtig!!
(Leuk om te vermelden is ook nog dat er opeens een tarantula de weg over stak!! Thuis ga je daarvoor naar de dierentuin, hier loopt hij gewoon tussen de mensen die van het uitzicht genieten.....????)
Morgen vertrekken we weer uit Sedona. Jammer maar op naar het volgende moois!!