Dag 20

Highway 1 naar Carmel

De wekker ging vroeg vanmorgen. Hoe eerder in Carmel, hoe langer we aan het zwembad konden liggen....
Dus 9 uur reden we weg.
Eenmaal aan de kust bleken de wolken hardnekkiger te zijn dan we gehoopt hadden. Helaas...
De uitzichten bleven echter spectaculair genoeg, om de nodige foto's te maken.
Nadat we in Carmel kwamen hebben we eerst even boodschappen gedaan en gelijk maar in de supermarkt geluncht. Kip met allerlei salades....lekker....
Daarna ingecheckt en op weg om weer een stuk kustroute te rijd en af en toe kwam de zon zelfs tevoorschijn!
Helaas kunnen we niet langs de kust blijven rijden omdat er een wegafsluiting is agv een aardverschuiving door slecht weer. Deze weg blijft dich tot volgend jaar dus moesten we bij Big Sur weer terug naar Carmel.
Morgen moeten we dus een stuk door het binnenland helaas...
Terug in Carmel waren de wolken nog steeds niet opgelost dus van zwemmen kwam helaas niks terecht want het is zelfs fris! Lange broek en vest aan...ff wennen weer!!
In Carmel bij the sea (clint eastwood was hier burgemeester) zijn we nog even langs de leuke huisjes en winkeltjes gelopen en nu zitten we in het hotel.
We hebben nog overwogen om een huisje hier te kopen maar dan mag je tussen de 1 en 3 miljoen neertellen...sorry hoor maar dat besteden we liever aan wat anders...
Ons avondeten bestaat uit stokbrood met allerlei beleg wat we nog hadden.
Eigenlijk beginnen we nu dus gewoon alles op te eten wat we nog hebben! Yoghurt/ fruit/ brood en cornflakes. Best lekker hoor!! Dat doen die miljonairs hier ook hoor hahaha!