Dag 16

Down town SLC

Voor £ 10 konden we de tram down town nemen. Eerst de zeer uitgebreide en indrukwekkende thuishaven van de Mormonen bezocht inclusief gratis rondleiding. Wat een geld heeft die gemeente zeg! Erg leuk om een kijkje te nemen. Je kunt goed merken dat al die vrijwilligers in de Heer zijn, zo blij dat ze zijn 🤗 Enorm gastvrij en enthousiast vertellend over hun community.

Het was heerlijk om weer eens in een stad te bivakkeren. Kun je toch goed merken dat we stadsmensen zijn - ook al appreciëren wij een mooi stuk natuur.
Natuurlijk de gelegenheid te baat genomen om een overheerlijk stuk cheesecake bij de Cheesecake Factory te verslinden. Wel samen gedeeld, want dat ene stuk kostte gewoon ruim 9 dollar, haha! Na nog wat rond gekeken te hebben, zijn we de Family history library van de Mormoonse gemeenschap ingegaan, waar ze je helpen je stamboom te vinden. Er was een Canadees met roots in het Zeeuwse (!) Colijnsplaat die ons in een grappig soort Nederlands hielp. Hartstikke leuk! We hebben een paar handige tips gekregen om onze zoektocht in NL voort te zetten.
Tot slot een lekkere Chinese maaltijd in een food center genuttigd. Ja, Hilde, een soort Panda Express! 😁 Toen de camper opgehaald en op richting Moab. Weer zo'n 5 uur rijden. Daar blijven we 3 nachten. Hopelijk weer mét Wi-Fi. Is toch wat waard om onze bloedjes van kinderen elke dag even te kunnen spreken 🙄