Dag 20

Big Sur naar Pismo Beach

We waren om half 8 alweer wakker en zijn samen gaan trainen.
Mooie gym met alles erop en eraan. Daarna ontbijten in het hotel.
Omdat het rustig was konden we a la carte bestellen, heerlijk.
Voordat we op weg gingen naar Pismo beach ( 250 km ) zijn we eerst via het dorpje naar het strand van Carmel by the Sea gereden. Het zonnetje scheen en de oceaan was wild.
Toen op naar de big Sur. Dit schijnt 1 van de mooiste wegen langs de oceaan te zijn, en dat was inderdaad zo. Het ene uitzicht was nog mooier dan het andere. Het werd ook steeds warmer en op een gegeven moment kon dan eindelijk het kapje open …. Muziekje erbij, zon op je bol en genieten ! Onderweg zijn we eerst gestopt voor een drankje en vervolgens bij een zee olifanten rustplaats. We roken het al van verre….. echt niet normaal wat een meur !
Wel heel leuk om te zien. Op een strandje lagen er wel een paar honderd te zonnen. Leuk om een keer in het wild te zien. Er gingen ook nog 2 mannetjes pal voor onze neus effe vechten met elkaar.
Om half 4 waren we in Pismo beach. Ons hotel ligt op een klif vandaar de naam The Cliffs resort. Ook hier was het vrij rustig. We hadden een kamer met zijdelings zeezicht en een bouwput voor onze neus. Jan Doets had me een paar weken geleden wel een email gestuurd dat er bouwwerkzaamheden naast het hotel zouden zijn, maar ik verwachtte niet dat dit pal voor onze neus zou zijn. Dus Michel naar het zwembad en ik naar de receptie voor een andere kamer. Dit was geen probleem en tegen betaling van $ 20,- per nacht kregen we een upgrade. Prima ! Onze koffers werden door de liftboy opgehaald en over een uur zou onze nieuwe kamer gereed zijn.
We zijn toen lekker aan het zwembad en in het bubbelbad gaan zitten.
Om 5 uur naar onze nieuwe kamer. We hadden een suite gekregen met een open haard, reuze tv en uitzicht op het zwembad en de oceaan Heerlijk !!
Omkleden en nu snel eten want we hadden me toch een honger !
We zijn naar Pismo beach gereden en hebben daar op het strand gegeten.
We waren net op tijd voor de zonsondergang.
Toen de zon eenmaal weg was werd het best fris.
Terug in het hotel nog een koffie gedronken in het restaurant van het hotel en om 9 uur gingen we weer naar onze mooie kamer.
Open haard aan en relaxen.