Dag 3

Soho, China town, Max Verstappen

Vanochtend weer vroeg wakker.
Michel ging weer trainen, terwijl ik de foto’s in het reisverslag probeer te zetten.
Om 10 uur zijn we klaar om de deur weer uit te gaan.
We lopen eerst weer naar de Wholfoods voor ons ontbijt.
Daarna gaan we naar Madison square garden om kaartjes te kopen voor de basketbalwedstrijd van vanavond. Zijn niet veel kaarten meer en die er nog wel zijn vinden we veel te duur dus ga ik straks effe kijken of ik online nog kaartjes kan scoren via stubhub, een soort marktplaats voor tickets.
We fietsen naar Soho en gaan daar effe winkelen. Wat een leuke wijk is dat zeg , lijkt een beetje op de Pijp in Amsterdam. Alleen heb je in Soho naast goedkope ook veel dure winkels. Louis Vuiton, Chanel, alle designers zijn aanwezig. Ook hele moderne restaurants en koffietentjes.
Bij een nicaraguaans koffietentje zitten we op het terras een cappuccino
te drinken als het begint te miezeren. We besluiten 2 paraplu’s te kopen en te gaan lopen naar China town en little Italy. In China town hebben we onze ogen uitgekeken. Geweldig daar ! Ik was in een winkeltje dat helemaal vol stond met glazen potten gevuld met allerhande gedroogde vissen, zeekomkommers, schelpiertjes, etc. Ook zijn we over een soort markt gelopen met groenten, vissen, en vooral gedroogde vissen.
Op een gegeven moment kwamen we langs een winkel met een heel groot aquarium, gevuld met vissen. Een chinees mannetje met een schepnet haalt een vis uit het aquarium, legt hem op de toonbank en geeft hem een paar klappen op zijn kop en stopt hem in een plastic zak. Verser kan niet hahaha.
Litlle Italy bestaat vooral uit restaurantjes waar je denk ik heerlijk kunt eten. Het begint nou wel harder te regenen, dus besluiten we om een taxi te nemen naar Macy’s.
Macy’s was erg druk, logisch met dit weer. De vorige keer dat ik in NY was heb ik een paar keer een heerlijke ceasars salade gegeten in de Macy’s dus daar gaan we nu weer naartoe.
Effe zitten en lekker eten. Michel neemt een “ broodje” pastrami en ik een ceasars salad. Heeeeerlijk was het.
Daarna terug naar het hotel om effe te relaxen want we hebben nog een drukke avond voor de boeg. Eerst naar basketbal en om 01:00 uur naar het sportcafé om de hoek om naar Max Verstappen te kijken.
Ik probeer om via stubhub nog kaartjes voor de wedstrijd van vanavond te krijgen maar $ 250,- voor 2 tickets op slechte plaatsen vinden we te duur.
Maandag aanstaande is er ook nog een wedstrijd dus koop ik 2 kaartjes op topplekken voor $ 140,- .
Dan maar effe slapen tot een uur of 11 .
Om even voor 12 uur ’s nachts worden we wakker, en gaan opgetogen
Naar Feile sportsbar om de hoek. Café zit redelijk vol met allemaal
Formule 1 fans. Max rijdt geweldig en om 03:00 uur zijn we weer thuis. Slapen…….