Dag 7

Restant foto's van vorige verslag

Hier dus het vervolg van het vorige verslag, omdat er opeens geen foto's meer geupload konden worden.

De laatste foto is een eekhoorn-moeder met een jong in haar bek...
We hadden in het desert-museum net een softijsje gekocht en zaten dat op een bankje in de schaduw op te eten, toen er een eekhoorn voorbij kwam... Huh, wat had die nou in haar bek? Het was een jonkie, je kon een pootje en het staartje zien, omstrengeld rond het nekje van de moeder... Maar een foto konden we er niet van maken, want ze ging snel, en we zaten met het ijs in onze handen.

Andre zei al: die heeft haar kind uit school gehaald.. :-)) En ik vulde aan: "Naar huis, het is veel te heet om buiten te spelen". Nog geen twee minuten later kwam moeder eekhoorn weer op het muurtje naast ons, heel plat op haar buik naar voren schuivend, alsof ze ons niet vertrouwde. Dan opeens sprong ze van het muurtje af en rende ze weer voor ons langs.
Andre zei nu: "die gaat het andere kind van school halen". En nog geen minuut later zei hij opeens: " Ja wel hoor! Daar zul je haar hebben!" En inderdaad: weer met een jong in haar bekje rende ze voor ons langs.
Nu hadden we het ijs op, dus snel de camera gepakt en een paar foto's gemaakt... Zo hebben wij zomaar iets extra's mogen meemaken in dit museumpark... Mooi!!