Dag 2

Reisdag 2

Vandaag een vrij vlakke etappe. Deze dag zal te boek staan als een wandeletappe. We konden wat tijd verliezen op de achtervolgers dus hebben we het 's ochtends rustig aan gedaan.

Toen we gisteren van het vuurwerk terug liepen was ons oog gevallen op een tentje waar je waarschijnlijk lekkere broodjes kon halen. We wilden iets van pistolet hebben en die hebben we vanochtend gevonden. Het was een soort van Franse broodjeszaak en ons besluit staat vast. Morgen gaan we er weer heen!

Na een goed gevulde maag zijn Burrard Street helemaal afgelopen naar een pier. Daar was de Fly Over Canada film. Je moest in een stoel zitten en er werd een film gedraaid. Het was een vliegsimulatie waarbij je alle landschappen van Canada kreeg te zien. Leuk dat het er bij inbegrepen zat maar meer ook niet...

Na de Fly Over hebben we fietsen gehuurd. In Vancouver hebben ze van het fietsnetwerk echt wel werk gemaakt en we hebben eigen de hele middag nodig gehad om Vancouver rond te fietsen. Het grootste gedeelte fietsten we om het grote Stanley Park heen. De ketting schoot er nog even af maar middels onze handige vingertjes zat die er zo weer op!

Morgen halen we de '' kempert'' op maar of we op de campings WiFi hebben, dat weten we niet.