Dag 10

Death Valley

Helaas de laatste Vegas dag. Hier komen we nog wel een keer terug, over een paar jaar. Uitchecken gaat super simpel via de tv. Briljant systeem. En met de kamersleutel konden we ook de parkeergarage in en uitrijden. Die mochten we houden als souvenier :)
Het begon heel toeristisch met een stop bij het Welcone to Las Vegas bord. Daarna naar ATM, het bedrijf van Wayde en Brett in de Tanked serie over aquaria. Het verkoopmeisje gaf een flyer met alle hotels waar zij aquaria geplaatst hebben. Beetje jammer dat we nu juist weggingen. Door een gelukje (we gingen tanken), kwamen we precies bij een hotel uit die een aquarium van hun heeft. Heel mooi inderdaad. Bleek het ook nog het hotel te zijn waar een aantal keer per dag een zeemeermin zwemt. Only in Vegas!
Daarna een flink stuk in de auto naar death Valley. Vooruitzicht is dat het daar 94 F is, ongeveer 35 Celsius. Valt nog mee voor deze tijd van het jaar. Gewoon airco aan en gaan. Wel weer een bizar verschil met de rest van de reis. Niet echt woestijn maar wel heel heet en droog.