Dag 18

Mooiste aquarium van de wereld (tot nu toe)

Vandaag ook weer een gratis ontbijt. Voelt als een soort cadeautje elke keer als we niet hoeven te betalen. Laatste keer ontbijt bij de Cheesecake Factory was iets van $55 ;)
Daarna werd lopend naar het aquarium. Zo dat was mooi en groot en over the top. En duur. We hebben mazzel gehad dat we nog een 7 daagse city pass voor San Francisco konden krijgen want daar zat de toegang tot het aquarium bij in. Nu hebben ze dat niet meer en kan je alleen nog naar het SF aquarium. Wij konden kiezen en hebben voor Monterey gekozen. 1 kaartje voor 1 volwassene is $50! Maar goed dan krijg je wel wat. Ze hebben een gigantische fish tank waar ze de open zee nagebootst hebben. Dus hier geen bodem, planten etc. alleen vissen. We gingen naar de voedsel demonstratie met uitleg. Werden er 25000 sardientjes tegelijk gevoerd. Man wat een gaaf gezicht.
Ja dat aquarium was het geld wel waard.
Daarna in de auto het stukje highway 1 gedaan wat nog wel open was. Er is een gigantische mudslide geweest waardoor een groot stuk afgesloten is. In San Francisco stond in de krant dat er begin deze week nog een stuk weg afgesloten is. Ook balen voor de mensen die daar een restaurant hebben, die kunnen de tent sluiten en hopen dat ze het financieel overleven.
Zoals alles waar we veel van verdacht hadden viel ook dit stuk tegen. Komt misschien omdat de zon niet scheen, maar evengoed..

Jammer maar alweer het einde van Monterey. Nog even een gigantische pizza naar binnen gewerkt (samen hoor, met heel veel broccoli en champignons).
Owja en de finale van het computerspel Street Fighter was op tv. De winnaar kreeg $150.000. Niet verkeerd...