Dag 16

Op naar Monterey

En natuurlijk bij The Cheesecake Factory eten! Jeetje wat een ontbijt. Alhoewel het inmiddels al 11 uur was, dus meer een brunch. Na teveel gegeten te hebben konden we uitbuiken in de auto. En als er langs dr weg een bordje slipgevaar staat dan is dat dus ook zo. Op de weg richting de kust hebben we 2 auto's andersom zien staan die waarschijnlijk te hard naar beneden gereden zijn.
Nou Monterey is weer totaal anders dan San Francisco. Dit is meer onze plaatd. Komt waarschijnlijk ook doordat we gisteren in een bezemkast zaten en nu in een suite. Afzien hier. Daarnaast is Monterey heel groen, ligt het aan de zee waar het niet stinkt en zagen we op onze wandeling naar het aquarium zeehondjes op de rotsen liggen. Helaas ging het aquarium met een uurtje dicht dus besloten we om morgen te gaan.
Gegeten bij een shopping mall even verderop . Shops vielen tegen maar het eten was erg goed. Eerste keer dat het ook echt niet en we dus een "doggiebag" gevraagd hebben. Maar ja ook savonds kon het er niet meer bij.