Dag 20

Voucher of geen voucher

Toen we de haven uit gingen zaten er wat zeeleeuwen op de boei. Erg leuk om die te zien spelen. Het was jammer dat het giga mistig was dus er viel niet heel veel van de channel islands te zien. Na even varen kwamen we 50 dolfijnen tegen die polshoogte kwamen nemen en een stukje met de boot meezwommen. Dolfijnen zijn leuk!
Daarna gingen we de mist in en was er een tijd niks te zien. En koud dat het was. Dus we gingen bijna die voucher al halen. Totdat de mist een beetje optrok en we een moeder walvis met kleintje zagen. En vanaf toen alleen maar walvissen, nog veeeeeeel meer dolfijnen en hier een daar een zeeleeuw. Wat een vet (haha ja woordspeling) gezicht die walvissen. Zeker als ze dan weer onder water gaan en nog net met hun achtervin boven het water uitkomen. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak was een walvis die zo met zijn kop boven het water uitkomt en dan terug valt met een splash.

Nou een half uur later hebben we dat ook mogen meemaken :D Zelfs de kapitein werd enthousiast en pakte zijn camera erbij. Het was een goeie dag voor walvis spotten :)

Morgen weer de auto in (hopelijk is het deinen van de boot dan ook weg uit mijn hoofd), via malibu naar santa monica en LA. Morgen is het Memorial day hier. Iedereen vrij dus het zal wel gigantisch druk zijn overal.

Een ja deze staat er twee keer omdat bij het opslaan van de foto's er een foutmelding kwam (mag blijkbaar geen ? in de titel staan maar die staat er dus wel). Beroepshalve moet ik even zeggen slecht getest haha. Dus ik laat deze er ook even op staan.