Dag 13

Reisdag 13

Vanochtend heel vroeg op en ontbijten en door naar Disneyworld. Wat een drukte daar. Maar je bent gelijk wakker hoor. Allereerst op de foto natuurlijk. Daarna enkele shows bekeken. Dat je soms een half uur te wachten,maar dat hoort er allemaal bij. Maakt ook niet uit,want je wordt bezig gehouden. Prachtige shows en wat zetten ze dat daar toch groots op. Echt luitjes ,jong en oud ,fit of kreupel een ieder geniet. Het gaat daar zo jofel aan toe. En natuurlijk hadden we weer fantastisch weer. Erik-jan had geregeld dat we in de avond lekker even konden eten gezellig aan een tafeltje. Ja dat valt niet mee hoor.
In de avond,het was al donker een prachtige parade gezien. Zo mooi met al die lichteffecten.
Daarna nog een vuurwerkshow. Nou luitjes dit alles met elkaar in het kort verteld was geweldig en heel gezellig met THE boys. Ha ha ze houden de oudjes wel in de gaten hoor.
Het is echt heerlijk hier. De foto's zeggen misschien genoeg. En ja hoor morgen op naar Las Vegas. Dus de knip dichthouden. Oh ja vergeet te vertellen dat we in de auto hebben gereden. Martha achter het stuur. Ha ha
Tot de volgende keer.