Dag 9

Reisdag 9

Hai hai. Vanmorgen op tijd vertrokken om de kustroute te rijden. Het begon met miezerige regen,maar na een half uur zagen we de zon alweer. Eerste stop was Lucia om wat te nuttigen. Na enkele uren van mooie rotsen en dan weer ongerepte natuur en dan weer velden met zwarte koeien. Grote rotsen doken op vanuit zee. Onderweg heel veel uitzicht punten,maar je kunt niet elke keer stoppen. Iedere keer zie je weer een mooi uitzichtpunt.
Ook een punt waar allemaal zeehonden liggen te luieren of ze zwemmen. Een hele kolonne dus. Daarna doorgereden naar Hearts Castle.
Ruim1,5 uur moeten wachten voordat je mee kon naar boven. Daar wachtte ons een heel groot kasteel. Ik vond het meer een kathedraal. Binnen waren ook grote kerkbanken gebruikt. Er hingen heel veel grote gobelins. De eetzaal had een lange tafel met veel zilverwerk. Omgeven door veel bronzen beelden. Erg mooi.
De tuin rondom was vol met rozen en veel beelden. Het was allemaal even mooi.
Ja en dan is de dag om en zit je heerlijk op je kamer. Dit keer een echte huiskamer erbij. Iedere keer weer anders. Maar dat is juist zo leuk. Morgen gaan we Rob en Erik-Jan ontmoeten. Ook weer gezellig. Luitjes dit was het even. Ik kan slechts een paar foto's toevoegen. Morgen de rest. Groetjes uit het heerlijke Amerika