Dag 1

Reisdag 1

Zo eindelijk een beetje bijgekomen van de mooie en bijzondere dag. Vanmorgen rond 6:30 richting Schiphol na het grote/leuke feest was dit evengoed nog erg vroeg!

Om 10:00 uur gingen we de lucht in richting Amerika/San Francisco we zijn geland om 11 uur plaatselijke tijd. We waren erg snel door de grens controle heen, in Florida hebben we veel langer moeten wachten.

Buiten stond de shuttle bus al te wachten op ons, zodoende waren we al om 12:30 in het hotel, Snel de koffers in de kamer gezet en meteen de stad in.

We zijn gaan lopen richting pier 39, hier is een leuke straat met allemaal winkeltjes, restaurantjes en niet te vergeten de zeehondjes.

Vanuit daar zijn we gaan lopen naar Lombard street, dit is een stijle kronkel weg waar het erg druk is met toeristen die met gevaar voor eigen leven midden om het kruispunt gaan staan om de juiste foto te maken!

Vanuit daar zijn we richting de cabel cars gelopen en hebben we lang in de rij gestaan om mee te kunnen wel bijna 2 uur, het was erg leuk we hebben zelfs naast de car gehangen!

Op het eind station union square zijn we wat wezen eten, nu zijn we helemaal gesloopt het is hier nu 8 uur. Even de route uit stippelen voor morgen en dan lekker slapen.