Dag 10

Reisdag 10 Page

Vanmorgen hebben we op tijd de wekker gezet aangezien we 2,5 uur mochten rijden en we een excursie hadden om 1:30pm. We hadden lekker ontbijt op bed aangezien we nog brood hadden met kaas en kip. We zijn rond 9 uur weggereden en zijn onderweg nog een paar keer gestopt voor wat mooie uitzicht punten. Rond half 12 waren we bij horseshoe bend, om dit te kunnen zien heb je nog 15 minuten te lopen door 38 graden we hadden dus genoeg water mee! Wat is dit mooi om te zien hoe de natuur dit heeft kunnen maken onbegrijpelijk. Daarna hebben we in gecheckt in het hotel en zijn we daarna naar de antelope canyon tour gegaan. Alle foto s die we gemaakt hebben zijn zonder filter gemaakt je geloofd bijna niet wat je ziet. Alle deelnemers van de tour waren Nederlanders, leuk om reis verhalen en tips uit te wisselen. Nu we dit schrijven liggen we lekker even bij het zwembad te relaxen. Straks wil Mike nog even sporten en gaan we even wat eten scoren!

Onderweg naar dennys hadden we bijna een Peugeot 107 ipv mustang, op een kruising stond een stop bord normaal gesproken doet het gehele kruispunt hier aan me een mag je dan om de beurt oversteken. Nu stond er onder een bord(wat Mike niet goed gelezen had) dat de kruisende weg gewoon door mag rijden. Iedereen in de ankers want Mike komt er aan. Alles liep gelukkig met een sisser af. Een politieauto moest ook vol in de remmen, we werden langs de kant gezet(kunnen we ook maar weer hebben meegemaakt) en vroeg ons wat er nou gebeurde. Wij nog stijf van de spanning uitleggen dat ik het boord niet goed gelezen had. We kregen gelukkig alleejin een waarschuwing.

Bij dennys had Susanne weer een lekkere grote hamburger en Mike had biefstuk met broccoli en aardappeltjes. Na het eten zijn we even naar de walmarkt gereden hier verkopen ze echt alles, van geweren tot appels!

Nu lekker de volgende dag uitstippelen en dan lekker slapen.