Dag 2

Reisdag 2 San Francisco

De jetlag zit er goed in, vannacht werden we om 12 uur wakker met het idee dat het al ochtend was! Gelukkig mochten we nog een paar uurtjes slapen.

In de ochtend zijn we vroeg gaan ontbijten aangezien we al om 8:40 bij de boot moesten zijn om richting de oude gevangenis Alcatraz te gaan.
Wat een beleving, tijdens de audio tour werd je compleet rondgeleid door de oude gevangenis en werd alles uitgelegd hoe alles toen ging in die tijd. Om 10 uur werd er een demonstratie gegeven hoe het klonk als alle cel deuren open en dicht gingen, dit was zeer indrukwekkend!
Daarna zijn we weer richting de boot gegaan om terug naar de stad te gaan.

Rond een uur of half 12 hadden we weer vaste grond onder de voeten en zijn we opzoek gegaan naar een fietsverhuur bedrijf om over de golden gate bridge te fietsen.
Wat een stevige fietstocht was dit, veel hogen bergen en diepe afdalingen maar wat was dat het meer dan waard wij zouden iedereen dit aanraden!!

Aan de andere kant van de brug ligt een dorpje Sausolito daar hebben we aan de waterkant wat gegeten en gedronken, hadden we wel verdient na zo'n lange tocht! Daarna richting de Ferry om terug te gaan naar San Francisco om de fietsen weer in te leveren.

Net hebben we lekker Susanne haar lievelingseten gegeten, jullie mogen 1x raden .....
We hadden nog zo veel pizza over dat we het hebben meegenomen in een doggybag,deze hebben we later gegeven aan 1 van de vele zwervers die hier rond hangen.

Vlak bij ons hotel is een heel groot winkelcentrum macy's hier hebben we in wat winkels gekeken en vast wat gekocht voor mini burger.

Nu zijn we de dag voor morgen aan het uitstippelen, morgen mogen we namelijk de auto ophalen. Ik zelf ben benieuwd welke kleur de mustang dit jaar heeft!

Morgen weer een nieuwe dag, nu lekker ff relaxen.